Een ondeugende date maken.

Wat verstaan we onder een ondeugende date ?

Onder een ondeugende date verstaan we over het algemeen een date die tot een einddoel heeft het hebben van een potjes seks. Of deze nu langdurig is ok kort. Of deze nu een-malig is of voor meerdere keren. Wij hebben allemaal behoefte aan genegeheid en seks.

Het verleiden en het verwennen van elkaar is de sleutel tot het hebben van goede seks met elkaar. Het vertellen wat je wel en niet wilt en het aangeven waar je wel en niet van houd. En onthoud altijd dat je niets moet maar wel mag.

Wanneer een ondeugende date maken.

Ben je singel wel of niet bewust dan gata het dagelijkse leven gewoon door en zijn gangentje maar het alleen zijn en het gemis van genegenheid en seks kunnen op den duur dan wel een belemmering worden. Ieder mens heeft immers seks en genegenheid nodig. Je kan besluiten daar wel of daar niets aan te doen. Elke keer de seks bij jezelf zoeken is uiteindelijk ook niet echt de oplossing. De oplossing ligt dus bij jezelf of je het wilt veranderen of zo laat zoals het is. Maar wordt je er onrustig en gek van dan wordt het tijd om gewoon seks te zoeken. En dus een ondeugende date te maken. Let hierbij wel op dat je het zelfde zoekt als degene met wil je een ondeugende date wil maken.

Hoe maak ik een ondeugende date.

Als je uiteindelijk de beslissing hebt gemaakt om seks en erotiek te zoeken en dus een ondeugende date te maken kan je op verschillende manieren op zoek gaan. En dat varieert nogal per persoon. Het is maar net wat je zelf het prettigste vind. Je zou bv de kroeg in kunnen gaan en daar een leuke man treffen waarna je die uitnodigt bij je thuis om gewoon even simpel samen met elkaar te genieten. Maar vaak is deze seks niet echt ju van het. Vaak omdat er alcohol in het spel is waardoor het kan voor komen dat jij of op dat moment je seks partner slecht presteert in bed. En je wilt immer genieten en je wilt vooral niet dat het een flop gata worden. Wat je ook kan doen is een advertentie zetten. Hier zijn speciale websites voor waar je een advertentie kan zetten. Hierin zet je precies wat je zoekt. Sites zoals Tweedehands.net, Hotmarktspeurders.nl kunnen je helpen de perfecte match te vinden. Mensen die jou advertentie lezen kunnen dan reageren en jij kan indien je die wenst terug reageren. Maar de regie blijft wel in jou handen. Jij bepaalt immers zelf bij wie je terug reageert en bij wie niet. Maar wees wel voorzichtig met het verstrekken van je prive gegevens. Of maak de keuze om je in te schrijven op een datingsite om geheel anoniem kennis te maken zodat je prive gegevens nog even prive blijven zolang als jij dat wilt. Er zijn verschillende datingsite waar jij die keuze zou kunnen maken. Maar let wel op dit is niet gratis en meestal betaal je er wel wat voor. Zoek de goedkoopste uit. babibi.nl is bv zo een datingsite. Hier kan je relatief voordelig kennis met elkaar maken zonder dat het al te veel kost. Laat je ook hier niet puschen en van je stuk brengen. Het is jou lichaam en jou leven waar alleen jij de regie over hebt. Neem je tijd en laat je niet opjagen. Het is immer niet niks om een intieme date met iemand te maken. Lees hier de tips van een goede datingsite. Daar kan je veelal wel veel uithalen of dit voor jou de juist gekozen datingsite voor jou is. Maar let wel op !! Dit is voor iedereeen een persoonlijke keuze. Niet iedereen zoekt namelijk naar het zelfde. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke voorkeur.

Een date gemaakt. En nu ??

Nadat je goed kennis met elkaar hebt gemaakt en de perfecte klik is daar kan je overwegen om ook daadwerkelijk over te gaan tot een date. Nu zal je wel in ieder geval een deel van je prive prijs moeten geven mocht je elkaar gaan zien of als je bij elkaar op bezoek gaat. Wil je dit nog niet dan zou je kunnen overwegen om een prepaid simkaart te kopen om zo het eerste contact te maken. Deze kan je namelijk makkelijk weg gooien mocht het niet bevallen en je geen contact meer wilt. Spreek de eerste keer af op neutraal gebied en zorg ervoor dat je ergens bent waar redelijk veel mensen aanwezig zijn. Zo kan je veilig met elkaar kennis maken om te kijken of er een evt klik is. Soms is deze er meteen en soms is die klik er ook totaal niet. Maar wees er in ieder geval in bedien gevallen eerlijk over. Want eerlijkheid duurt immers het langste. Vanaf dat moment ligt de bal bij je zelf wat je verder gaat doen. Deze keuze kan alleen jij maken. Laat deze keuze dan ook NIET voor je maken. Jij bepaalt hoe de date verder verloopt en welke keuze je ook maakt het is altijd de juiste keuze zolang je hem met je verstand maakt.

Wat doe ik wel en wat doe ik niet op mijn eerste ondeugende date.

Iedereen ervaart seks en genegenheisd op een andere manier. Niet iedereen vind het zelfde lekker en fijn. De beste manier om daar achter te komen is om het simpelweg te vragen en om er over te praten. Je kan er ook samen heerlijk over fantaseren. Je hoeft je niet veplicht te voerlen om direct seks met elkaar te hebben. Je kan ook een beetje aftasten of jullie samen wel het zelfde willen en de zelfde sexuele interesses hebben.