Memberships en Kosten op onze Dating-Site

Onze dating-site heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Op onze dating-site heeft u handige functies waar u gebruik van kunt maken om in contact te komen met andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of die ene speciale die de liefde weer compleet maakt. Of naar een spannend of erotisch contact. U kunt op zoek gaan naar andere members. Hierbij kunt u gebruik maken van de makkelijke zoekmachine. U kunt middels een aanvraag de prive-fotos van andere members bekijken. U kunt met anders members flirten of liken om uw interesse te tonen. Ook kunt u members met wie u contact heeft tot uw favorieten maken. Een leuk kaartje/kadotje sturen naar andere members behoort ook toe de mogelijkheden om het eerste contact te leggen. Een live-chat starten om alles van elkaar te ontdekken.

Dagelijks komen er vele members bij die zich kostenloos en vrijblijvend hebben geregistreerd op onze dating-site. Op zoek naar een leuke date, de perfecte klik, vriendschap, een vaste stabiele relatie met die ene speciale die jou leven weer compleet maakt. Onze dating-site is een goed bezochte en eerlijke datingsite waar vele vriendschappen worden gesloten en waar vele harten sneller gaan kloppen.

Om gebruik te maken van onze dating-site dient u Member te worden.

Member worden en credits ontvangen binnen uw membership.


Als Member kunt u binnen uw membership :

--Alle berichten lezen die andere Member naar u sturen.

--Berichten sturen naar andere Members >> Hier gebruikt u credits voor.

--Zoeken naar andere Members.

--Andere Members liken.

--Andere Members toevoegen aan uw favorieten-album.

--Prive-fotos aanvragen >> Hier gebruikt u credits voor.

(Deze blijven 90 dagen zichtbaar voor u.Daarna zal er staan : Aanvraag in behandeling en kunt u deze foto's niet meer aanvragen. )

--Flirten met andere Members >> Hier heeft u credits voor nodig.

--Kaartje sturen naar andere members >> Hier heeft u credits voor nodig.

--Sms-Notificatie van een gestuurd bericht >> Hier heeft u credits voor nodig.

--Credits aanschaffen mocht u niet genoeg of geen credits meer hebben.


Gebruik van uw membership en credits.

Om berichten terug te sturen naar ander Members heeft u credits nodig. Als u Member bent geworden van onze dating-site heeft u credits tot u beschikking. U kunt deze periode gebruik maken van onze dating-site. Ook als u credits op zijn.( U kunt dan alleen de functies gebruiken die geen credits kosten ) Uw Membership verloopt na deze periode en wordt niet automatisch verlengt. Indien u dit wel wenst zult u weer Member moeten worden voor een periode. Tevens kunt u ook de keuze maken om een enkel bericht te versturen. Let op dat u wel uw credits verbruikt voor u weer besluit om nieuw member te worden. Uw membership wordt namelijk vernieuwd en dan vervalt uw membership met de bijbehorende over gebleven credits. Dir kan helaas niet meer herstelt worden.


Bekijk de memberships en kosten op de front van de website. Hier staat het goed en duidelijk uitgelegd. U kunt dit vinden onder het knopje : Memberships&Kosten.


We hebben ook regelmatig acties waar u gebruik van kunt maken.